

ארץ המוצא: | צרפת |
איזור: | פואטו - שרנטה |
יישון: | ללא הצהרת גיל |
אחוז אלכוהול: | 40% |
נפח: | 700 מ"ל |
סיפורו של קורבזייה מתחיל במאה ה-16 כשעמנואל קורבזייה ולואי גלואה פותחים חנות אלכוהול ומתעסקים בערבוב סוגי קוניאק.
1811 - נפוליאון ה-1 מגיע לחנות וקונה כמה חביות המועברות לסנט הלן ע"י האנגלים אשר נתנו למשקה את השם "הקוניאק של נפוליאון"
1843 - פליקס קורבזייה וג'ולס גלואה פותחים את מזקקת Courvoisier הרשמית בג'רנק.
1866 - פליקס מת ומעביר את השליטה בחברה לאחייניו, האחים קורייה.
1869 - נפוליאון ה-3 מעניק לקורבזייה את התואר "ספק הקוניאק הרשמי של בית האצולה"
1909 - המותג נמכר למשפחת סיימון מאנגליה, אשר שמה דגש על שיווק הקורבזייה בעולם.
דגשים בייצור הקורבזייה: הקוניאק מיוצר רק מענבי UGNI BLANC, מזוקק פעמיים בדודים מנחושת אדומה. הזיקוק מתחיל בתחילת נובמבר עד לסוף מרץ. הקוניאק מיושן בחביות עץ אלון צרפתי.
קורבזייה XO
בלנד של קוניאקים מהאזורים גרנד שמפיין, פטיט שמפיין ובורדרי, המיושנים 20-35 שנים.
הטעם הארומטי והעשיר בשילוב טעמם המתובל של ענבי הבורדרי מעניקים לקוניאק עומק ומורכבות, ורכות קטיפתית לצד ארומות אקזוטיות ורמיזות לפרחים.
