ארץ המוצא: | גרמניה |
אחוז אלכוהול: | 5.5% |
נפח: |
500 מ"ל |
Paulaner
סגנון: הפה-וייצן / וייסביר - Hefe-Weizen / WeissBier
מוצא: מינכן, גרמניה.
תאריך לידה: 1634.
מבשלה: מבשלת פאולאנר Paulaner Brewery.
בשביל הידע: בירת חיטה גרמנית לא מסוננת בסגנון בווארי מסורתי. נחשבת לאחת מבירות החיטה הגרמניות המובילות בעולם. בעלת מאפיינים קלאסיים של הסגנון.
בשביל הטריוויה: מקור שם המבשלה הוא במסדר הנזירים של סן פרנצ'סקו די פאולה מקימי המבשלה. המסדר והמבשלה קרויים על שם פאול הקדוש.
טמפ' הגשה מומלצת: 5-7 מעלות.
כוס מתאימה: כוס גבוהה לבירות חיטה.
אוכל הולם: אוכל גרמני, בשר לבן ועוף, נקניקים ונקניקיות, דגים ופירות ים, גבינות קשות.