

ארץ | איטליה |
נפח | 750 מ"ל |
אזור גידול: כרמים מובחרים בגבעות וולפוליצ'לה קלאסיקו
זני ענבים: קורבינה ורונזה (50%), רונדינלה (30%), קורבינונה (15%) ומולינרה (5%).
תהליך ייצור: אחרי הבציר הענבים הטובים ביותר נבחרים לשמש לייצור אמרונה, הם מוכנסים למדפי עץ, עליהם הם שוהים עד חודש פברואר. במהלך תקופת הייבוש הענבים מאבדים כ-50% מנפחם וריכוז הסוכר בענבים עולה. לאחר תקופת הייבוש הענבים עוברים מעיכה, תסיסה אלכוהולית ותסיסה מאלו-לאקטית. לאחר השלמת התסיסה המאלו-לאקטית היין מתיישן בחביות עץ אלון סלבוניות מסורתיות כשלוש שנים.
על היין: תהליך הייצור המיוחד מעניק ליין ניחוחות וטעמים מורכבים ועשירים במיוחד. היין מציג ניחוחות עשירים של חרובים, צימוקים, ריבת בצל מתוקה. יין עוצמתי ומרוכז עם סיומת ארוכה.
*התונה להמחשה בלבד
