גמלא ברוט

bg-product-slide
גמלא ברוט
יש לך שאלה? לחץ כאן >
ארץ המוצא:      ישראל
זן ענב: פינו נואר/ שרדונה
נפח: 750 מ"ל

היין משלב ניחוחות ברורים אך עדינים של פריחת תפוזים ותפוחים ירוקים, בשילוב רמיזות של פירות טרופיים, תותי בר ופרחים טריים.
גמלא ברוט יוצר בדקדקנות על פי השיטה המסורתית הנהוגה בחבל שמפיין, הכוללת בציר ידני, סחיטת אשכולות שלמים ותסיסה שנייה בבקבוק. תהליך היישון על משקע השמרים אורך מינימום שנה מיום הפיקוק הסופי. המגע בין היין לשמרים הוא אחד הגורמים המשפיעים ביותר על טיב הארומה והטעם הסופיים של היין המבעבע. זהו היקב הישראלי הראשון המייצר יין בשיטה זו והיינות המבעבעים שיצאו מביתו זכו להצלחה בארץ ובעולם כולו.
מומלץ להגיש את גמלא ברוט כשהוא צונן מאוד, בטמפרטורה של 6-7 מעלות. היין מתאים כאפריטיף לפני ארוחת ערב חגיגית ובמיוחד כליווי לסלמון מעושן, סושי או מאכלים מלוחים ודשנים אחרים. היין מוכן לשתייה כעת ובמשך השנתיים הקרובות.
מחיר רגיל: 75 ₪
מחיר באתר: 63 ₪
גמלא ברוט