
מחיר רגיל: 198 ₪
מחיר באתר: 190.00 ₪
מחיר ל100 מ"ל: 28 ₪

רכישה מאובטחת
ארץ | ישראל |
אלכוהול | 40% |
נפח | 700 מ"ל |
תהליך ייצור המאר מתחיל בבחירת גפת איכותית של ענבים אדומים: בעיקר קריניאן, גרנאש וסירה שמקורם בכרמים בגליל העליון. מיושן בחביות עץ למשך שלוש שנים לפחות. המאר המיושן הוא או דה וי שמזכיר באיכויותיו ברנדי משובח, כשבמקביל עדיין ניתן לזהות בו אלמנטים פירותיים ופראיים שמאפיינים גראפה.
*התמונה להמחשה בלבד
השר מפנק את החברים במבצעים מיוחדים הרשמו והצטרפו למועדון הלקוחות שלנו. המלצה של השר (:
