

סוג היין: אדום יבש
זנים: 70% קברנה סוביניון, 15% מרלו,8% פטי וורדו, 4% קברנה פרנק ו–3% מלבק.
אזור הגידול: מרום הגליל שבגליל העליון
ייצור היין: לאחר תסיסה והשריה על הקליפות, התבגר היין בחביות עץ אלון במשך 14 חודשים והמשיך והתבגר בבקבוק במשך שנה נוספת.
נתונים טכניים:
אלכוהול: 15%
רשמי טעימה: היין בעל גוון ארגמני עמוק וניחוחות של דומדמניות, שזיף ועשבי תיבול. היין בעל גוף מלא וסיומת ארוכה ומאוזנת.
התאמה לאוכל: היין ילווה היטב מנות כגון, שוק טלה צלוי, קונפי אווז וסינטה בגריל.
המלצת הגשה: כדי ליהנות מהיין בצורה מקסימלית רצוי להגישו בטמפרטורה שבין 17 – 18 מעלות.
יינות סדרת Vineyards מופקים מחלקות כרמים איכותיים המאופיינים בטרואר דומה וממוקמים באותו אזור גידול. הכרמים השייכים לסדרה זו מטופלים במסירות ובקפדנות על מנת להפיק יין מצוין המייצג נאמנה את אופי ואיכות הכרמים, הטרואר והאזור.
