מרדצו רביעייה

 

ארץ המוצא:      בלגיה
אחוז אלכוהול: 10%
נפח:

330 מ"ל


Maredsous 10 Tripel
סגנון: בירת מנזרים בסגנון טריפל – Abbey Ale (Tripel) 
אחוז אלכוהול: 10%. 
מוצא: דני, בלגיה. 
תאריך לידה: במאה ה-19. 
מבשלה: מנזר מרדסו – Abbaye de Maredsous. מ-1963 היצור והמכירה בידי מבשלת דובל-מורטגאט – Duvel-Moortgat, בפיקוח מלא של נזירי מרדסו. 
בשביל הידע: בירת אייל בצבע זהוב עמוק, פירותית ומתובלת. מיוצרת בתסיסה עילית ועוברת תהליך תסיסה נוסף הממשיך בתוך הבקבוק. לא מפוסטרת. 
בשביל הטריוויה: הספרה 10 בשם הבירה מציינת שלב אחד בסולם סגנונות בירה שמקורם במנזרים בלגיים (6,8,10,12). ברוב המקרים, ככל שהמספר גדול יותר, הבירה חזקה יותר באלכוהול. 
טמפ' הגשה מומלצת: 9-11 מעלות. 
כוס מתאימה: כוס בצורת גביע (Chalice/Goblet). 
אוכל הולם: מנות עוף ובשר לבן, דגים ופירות ים, גבינות חדות, אוכל ים תיכוני, חומוס.

מחיר רגיל:45.00 ₪
מחיר באתר: 39.00 ₪

ווייט טוליפ - 2 יח'

מחיר:110.00 ₪

קונצ'ה אי-טורו קסילרו דל דיאבלו מרלו - 2 יח'

מחיר:100.00 ₪

שישיית קרלסברג חצי ליטר

מחיר:39.00 ₪